Jessica Simpsonin muodot pääosassa Ellenin show’ssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissaviikolla poptähti-näyttelijä Jessica Simpson oli pariinkin otteeseen otsikoissa poseerattuaan julkisuudessa aikaisempaa uhkeamman rintavarustuksensa kanssa. Julkkiskaunotar ei pyöristyneitä muotojaan häpeillyt, vaan kantoi ne ylpeästi ja näyttävästi pienenpienessä mekossa.

Nyt hän on esitellyt itseään ja muotojaan huippusuositussa Elle DeGeneresin keskusteluohjelmassa. Jessica oli pukeutunut haastatteluaan varten jälleen varsin antavaan ja kireään valkoiseen toppiin, joka nosti rintamuksen päärooliin. Katso kuvat tästä.

Taannoin Twitter-blogissaan toteuttamassaan kuvajekussa Jessica näyttäytyi lyhythiuksisena, mutta seuraavana päivänä amerikkalainen viihdelehti julkaisi tuoreita kuvia Jessicasta pitkissä vaaleissa hiuksissa. Lopulta Jessica myönsi vain pelleilleensä ystäviensä kanssa erilaisilla peruukeilla ja saaneensa samalla idean jekuttaa fanejaan ja viihdelehtiä. Jekku menikin lähes täydestä läpi.