Lindsay Lohan puolialastomana ja verisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on viime päivinä ollut harvinaisen kovassa sananvaihdossa isänsä Michael Lohanin kanssa. Isä yrittää saada tyttärensä huoltajuuden oikeusteitse ja samalla myös tyttären omaisuuden hallintaansa.

Vaatimustensa perusteina isä väittää, että Lindsay Lohan on edelleen pahassa päihdekoukussa. Eilen Yhdysvalloissa julkaistujen tietojen mukaan isä olisi lisäksi väittänyt, että hänen tyttärensä olisi nykyisin HIV-positiivinen. Väitteen paikkansa pitävyydestä ei ole mitään varmuutta, mutta nyt näyttelijätär on siitä huolimatta poseerannut vähissä vaatteissa ja verisenä. Katso kuvat tästä ja tästä.

Kyse on tietenkin tekoverestä, sillä kuvat ovat peräisin keskimääräistä rajummasta kuvaussessiosta. Otokset ovat valokuvaaja Tyler Shieldsin käsialaa ja niissä ongelmajulkkis nähdään leikkimässä myös käsiaseella.