Olivia Munn riisui alusvaatteisilleen lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina ja useiden televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar esitteli kurvejaan myös Playboy-lehden sivuilla. Parhaillaan hänet nähdään alastomana PETA-järjestön kampanjassa, jossa pyydetään boikotoimaan sirkuksia. joissa on elefantteja.

Nyt muodokas Playboy-kohukaunotar nähdään uimapuku- ja alusvaatekuvissa myös suositun FHM-lehden sivuilla. Rautaneitsyt-otsikon alla tehdyn kuvajutun otokset ovat valokuvaaja Giuliano Bekorin käsialaa. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild. Työn alla ovat lisäksi elokuvat Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.