Paris Hiltonin rinnat paljastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton on esitellyt rintojaan viime aikoina varsin ahkerasti monissakin tilanteissa, mutta ei yleensä kovin paljastavalla tavalla. Nyt supertähti on tullut vilauttaneeksi rintavarustustaan tahallisesti tai tahattomasti puettuaan ylleen läpinäkyvän paidan.

Paris bongattiin Los Angelesin liepeillä Santa Monicassa eilen. Hänellä oli yllään ohut harmaa t-paita, jonka läpi salamavalot valaisivat myös hänen rintansa, koska julkkistähdellä ei ollut paitansa alla lainkaan rintaliivejä. Katso kuvat tästä.

Kuvissa rintavarustus näyttäytyy jälleen luonnollisena ja varsin pienikokoisena. Samalla viihdelehdet saivat jälleen uutta ihmettelemisen aihetta, sillä Hiltonin ”taikarinnat” tuntuvat muuttavaan merkittävästi kokoaan jopa muutaman tunnin välein. Taannoin asiaan löydettiin jo myös syyllinen, mutta Hilton ei ole vielä vahvistanut käyttävänsä InstantLift-nimistä tukiliiviä.