Rihannan esiintymisasu jo liian seksikäs?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna piti vuosi sitten kuukausien tauon keikkailusta poikaystävän pahoinpideltyä hänet rajusti. Paluunsa aikaan hän lanseerasi samalla selvästi aikaisempaa räväkämmän Rihannan niin musiikillisesti kuin ulkoisestikin.

Sittemmin Rihanna on nähty lukuisia kertoja selvästi aikaisempaa seksikkäämmissä asuissa niin esiintymislavoilla ja promokuvissa kuin siviilissäkin. Tällä kertaa hänet on ikuistettu varsin näyttävässä vaaleanpunaisessa esiintymisasussa Pariisissa. Katso kuvat tästä.

Suurin osa kyseisellä sivulla äänestäneistä pitää asua huonona valintana. Viime viikon maanantaina Sveitsissä Rihanna kiidätettiin sairaalaan suoraan keikaltaan. Myöhemmin selvisi, että hänen kylkiluussaan oli murtuma, mutta sitkeä tähti jatkoi Euroopan kiertuettaan jo seuraavana päivänä.