Scarlett Johansson tihkuu glamouria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Scarlett Johansson nähdään parhaillaan valkokankailla ympäri maailmaa kovasti odotetussa Iron Man 2 -elokuvassa monien muiden tuttujen tähtien tavoin. Samaan aikaan hän koristaa myös monien lehtien sivuja.

Nyt verkkoon on päätynyt otoksia Glamour-lehden ranskankielisestä versiosta, jonka kannessa ja sisäsivuilla Scarlett Johansson poseeraa. Osan kuvista veikataan olevan peräisin hieman vanhemmasta kuvaussessiosta. Katso kuvat tästä.

Hollywood-tähti Scarlett Johansson vietti pari kuukautta pääasiassa teatterin lavalla Broadwayllä, mutta nyt Iron Man 2 on saanut ensi-iltansa maailmalla. Elokuvan pääosissa nähdään muiden muassa Robert Downey, Jr., Gwyneth Paltrow, Mickey Rourke ja Scarlett Johansson. Koko tiimin oli alunperin määrä lentää Lontooseen maailmanensi-iltaan, mutta ensi-ilta jouduttiin siirtämään Euroopasta Los Angelesiin, Yhdysvaltoihin.

Scarlett Johansson Glamour