Irina ensimmäiselle konserttikiertueelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen eturivin naisartisteihin kuuluva Irina lähtee syksyllä ensimmäiselle konserttikiertueelleen. Yleensä vain klubi- ja festarilavoilla ahkeroinut Irina nähdään yhtyeineen lokakuussa 12 eri konserttisalissa ympäri Suomea Yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista -nimisellä kiertueella.

Irina tunnetaan radioaalloiltakin tutuista menestyskappaleistaan, kuten esimerkiksi Pokka, Hiljaisuus, Kymmenen kirosanaa, Miksi hänkin on täällä, Vastaukset, Vahva, Näe minut tässä, Et huomaa ja Älä riko kaavaa. Tuorein albumi, viime syksynä julkaistu Miten valmiiksi tullaan on listamenestyksen lisäksi myynyt jo kultaa ja lähentelee pian jo platinalevymyynnin rajaa. Myös edelliset levyt Vahva, Älä riko kaavaa ja Liiba Laaba ovat myyneet platinaa.

– Olen arkaillut konserttisaleja tähän asti, mutta kevään aikana meillä oli pari keikkaa ns. jähmeissä saleissa ja meininki olikin jotain aivan muuta. Erityisesti odotan pikkuisten fanien tapaamista, heitä kun ei ikärajojen vuoksi klubeilla näy! Settilista on työn alla ja biisejä aletaan treenata kesällä! Innolla siis odotamme meille erilaista kiertuetta, Irina kertoo konserttikiertueestaan.

KONSERTIT:

Ti 12.10. klo 19 Turku, Konserttitalo

Ke 13.10. klo 19 Helsinki, Savoy-teatteri

To 14.10. klo 19 Seinäjoki, Törnäväsali

Pe 15.10. klo 19 Oulu, Madetojan Sali

La 16.10. klo 19:30 Jyväskylä, Paviljonki

Su 17.10. klo 19 Pori, Promenadisali

Ti 19.10. klo 19 Lahti, Sibeliustalo

Ke 20.10. klo 19 Hämeenlinna, Verkatehdas

To 21.10. klo 19 Tampere, Tampere-talo

Pe 22.10. klo 19 Kajaani, Kaukametsänsali

La 23.10. klo 19 Varkaus, Warkaussali

Su 24.10. klo 19 Kuopio, Musiikkikeskus

Uusimmat