BB-Aso: ”En halua nähdä Tuksua enää koskaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohublondi Johanna Tukiainen on kevään mittaan hehkuttanut omassa blogissaan kuinka hän suuntaa vappuna keikalle Lappiin yhdessä Big Brother -ohjelman voittaneen BB-Aso Alonson kanssa. Reissu ei mennyt ainakaan Ason mukaan aivan putkeen.

Aso on nyt paljastanut Seiskalle poistuneensa paikalta jo neljän tunnin jälkeen, vaikka Johanna Tukiainen oli aikonut viettää koko viikonlopun tumman komistuksen kanssa samassa mökissä Ivalossa. Aso ei kuitenkaan suunnitelmaan suostunut.

Lopulta Aso päätyi maksamaan paikalliselle miehelle siitä, että tämä kuljettaisi hänet toiselle paikkakunnalle. Paikallisia ihmisiä kohtaan Asolla ei luonnollisestikaan jäänyt mitään hampaankoloon.

– Lappilaiset ovat ihania ihmisiä, ja minulle jäi paha mieli heidän puolesta. He toivat meille jopa ruusuja! Mutta Johannaa en halua nähdä enää. En työasioissa enkä vapaalla, Aso lupasi lehdelle.