Christinan Hendricks näyttävänä gaalaillassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Keskimääräistä merkittävästi rintavampi amerikkalaisnäyttelijä Christina Hendricks avioitui äskettäin näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa, ja sittemmin hänet on noteerattu aikaisempaa useammin myös viihdelehdissä. Noteeraamisen kaksi keskeisintä syytä sijaitsevat kuitenkin kaunottaren leukojen alla.

Supersuositun ja useita kertoja palkitun Mad Men -televisiosarjan muodokas tähti Christina Hendricks poseerasi äskettäin New York Magazinen kannessa ja heti perään vielä Esquire-lehdessä. Nyt punatukkainen neitokainen on ikuistettu osallistumassa Metropolitan-museon järjestämässä Costume Institute Gala -tapahtumaan sinisessä iltapuvussa. Huomion varasti tuttuun tapaan hänen rintamuksensa. Katso  kuvat tästä.

34-vuotias Tennesseen Knoxvillessä syntynyt Christina Hendricks tuli aikoinaan tunnetuksi Beggars & Choosers -televisiosarjan vakiotähtenä. Sittemmin hän on näytellyt monissa muissakin menestyssarjoissa, kuten Teho-osasto, Ilman johtolankaa, Las Vegas, Angel ja Firefly. Hänen tunnetuin roolinsa on nähty kuitenkin Mad Men -sarjassa, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia.