Massiivinen RMJ kutistui minifestariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomen suurimmaksi juhannusfestivaaliksi nimitetty RMJ palaa tänä vuonna takaisin syntysijoilleen Raumalle. Samalla massiivinen tapahtuma on kutistunut kaksipäiväiseksi minifestivaaliksi. Nyt jo 12. kertaa järjestettävä juhannusfestivaali juhlitaan nyt 25. – 26.6.2010 Rauman kupeessa sijaitsevassa Unajan Viihdepuistossa.

– RMJ palaa kahden etsikkovuoden jälkeen takaisin sinne, minne se kuuluukin, Raumalle. Olen kuunnellut bilekansan syviä rintaääniä ja aistinut, että nyt halutaan entistä enemmän leppoisaa juhannuksenviettoa, kertoo RMJ:n promoottori Toni ”Protoni” Järvinen.

– Unajan Viihdepuistossa voimme tarjota vaihtoehdon niille, jotka ovat kyllästyneet suuriin massatapahtumiin. Järjestämme Suomen parhaat bileet, mutta aikaisemmista vuosista poiketen nyt vain rajatulle väkijoukolle, Järvinen lisää.

Aikaisempaa merkittävästi pienemmässä mittakaavassa järjestettävässä tapahtumassa esiintyvät perjantaina muiden muassa Petri Nygård, Chisu ja Fintelligens. Lauantain suomirock-päivässä lavalle nousevat muiden muassa Yö, Popeda, Maija Vilkkumaa ja Ismo Alanko & Teho-osasto. Tapahtumassa esiintyy myös muita artisteja, jotka vahvistuvat toukokuun aikana. Rauman keskustan ravintoloissa järjestetään lisäksi jatkobileitä. Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.