Sandra Bullock luopuu miljoonien lemmenpesästään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Avioeroa hakenut tuore Oscar-voittaja Sandra Bullock tekee parhaillaan lopullista pesäeroa tulevaan ex-aviomieheensä Jesse Jamesiin, joka jäi taannoin kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa.

James pääsi seksivieroituksesta viime viikolla, ja samaan aikaan Sandra jätti erohakemuksen tuomioistuimeen. Nyt Bullock on laittanut myyntiin pariskunnan Kalifornian Long Beachilla sijaitsevan lemmenpesän, eli miljoonien arvoisen yhteisen kodin. Ökyasunnon pyyntihinnaksi on Metro-lehden mukaan määritelty noin viisi miljoonaa euroa.

Viikonloppuna näyttelijäkaunotar kertoi, ettei hänellä ollut minkäänlaista aavistusta miehensä uskottomuudesta ennen kuin tapaukset tulivat julkisuuteen. Viime viikolla Sandra Bullock vahvisti adoptoineensa jo tammikuussa pienen Louis-pojan. Pariskunta piilotteli pienokaistaan julkisuudelta ja aikoi esitellä hänet Oscar-juhlien aikaan. Toisin kuitenkin kävi, kun samaan aikaan Jesse James jäi kiinni uskottomuudesta.

Uusimmat