Pamela Anderson ulos Tanssii tähtien kanssa -kisasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi tullut povipommi Pamela Anderson on ollut kevään aikana varsin tiiviisti otsikoissa osallistuessaan Tanssii tähtien kanssa -kilpailun parhaillaan käynnissä olevalle tuotantokaudelle Yhdysvalloissa. Nyt kausi on kuitenkin hänen kohdaltaan ohi.

Taloudellisissa vaikeuksissa lähes puolen miljoonan dollarin verovelkojensa takia oleva Pamela Anderson putosi kisasta eilen tanssiparinsa Damian Whitewoodin kanssa. 42-vuotias povipommi ja hänen parinsa saivat viimeiseksi jääneestä valssistaan tuomaristolta peräti 24 pistettä 30:stä, mutta televisiokatsojat olivat esityksestä eri mieltä ja äänestivät parin ulos.

– Tämä on ollut yksi elämäni parhaista kokemuksista. Ja se kertoo paljon. Minä olen saanut paljon hyviä kokemuksia. Olen ylpeä tähän ohjelmaan antamastani panoksesta. En ole koskaan aiemmin kyennyt tuomaan itseäni esiin tällä tavoin. Tämä on kuin toteutunut unelma, Pamela Anderson totesi pudottuaan.

Tanssii tähtien kanssa -kisa päättyy Yhdysvalloissa 25. toukokuuta, jolloin myös kilpailusta pudonneet tähdet palaavat vielä tanssiparketille.