Applen iPadista tehtiin skeittilauta

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tietokoneistaan ja viihdelaitteistaan tunnettu Apple julkaisi taannoin uuden iPad-mobiililaitteensa, josta tuli tällä viikolla myyntiin Yhdysvalloissa myös 3G-versio. Kovasti hypetetty ja odotettu tuoteuutuus on nyt päässyt todelliseen soveltuvuustestiin.

Taannoin iPad jauhettiin tomuksi Will It Blend? -mainoksessa, ja nyt laite pääsee lähes vastaavankaltaiseen tulikokeeseen Will It Shred? -videossa. Siinä laitteesta tehdään skeittilauta, jota testataan luonnollisesti myös käytännössä.

Reilu kymppituumainen lauta vaikuttaa hieman liian pieneltä, mutta testin perusteella se ei muutenkaan kestäisi skeittilautana.Toivottavasti vekotin toimii hieman paremmin viihdelaitteena. Apple ilmoitti tällä viikolla myyneensä yhteensä jo yli miljoona iPadia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat