Mariska videohaastattelu, osa 3

StaraTV Viihde · Stara.fi

Muutama vuosi sitten Mariska nousi hittilistoille hiphop-hittiensä siivittämänä, mutta sittemmin hän on keskittynyt tekemään musiikkia muille tähdille. Nyt Mariska tekee kuitenkin paluun uuden musiikkityylinsä merkeissä. Viihdelehti Stara tapasi Mariskan levy-yhtiönsä päämajassa Helsingissä. Haastattelijana Kim Rusi ja tuotanto Chaos Tube.

Mariska kertoo haastattelussa uuden albuminsa kappaleista sekä niiden taustoista ja syntyhistoriasta. Levyltä tulee löytymään muiden muassa selostus eräästä venäläisen ruletin pelisessiota, jonka Mariska kertoo olevan uusi harrastuksensa. Luvassa on myös bingoa, kokkausta ja pyhäpäivää. Mariska ja hänen uusi yhtyeensä Pahat Sudet julkaisevat Mariska & Pahat Sudet -nimisen albumin 12. toukokuuta 2010.