Se oli siinä! Kohutähti jumissa Cannesissa – passitetaan vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cannesiin muutama päivä sitten kaikkien yllätykseksi uutta pornotähden rooliaan esittelemään lentänyt näyttelijä Lindsay Lohan ei ehdi tänään Los Angelesissa järjestettävään oikeudenkäyntiin. Näin ollen julkkistähdestä tullaan tänään tekemään etsintäkuulutus ja hänet passitetaan myöhemmin vankilaan.

Tilannetta tiiviisti seurannut amerikkalainen TMZ-viihdejulkaisu on saanut luotettavalta lähteeltä tietää, että Lindsay oli vielä viime yönä Suomen aikaa Ranskassa, koska hänen passinsa oli varastettu. Tai ainakin Lindsay itse niin väittää. Hän kertoo nimittäin yrittäneensä päästä eilen lennolle Yhdysvaltoihin, mutta pääsy evättiin koska hänellä ei ollut passia. Jotain tällaista oli kuitenkin odotettavissa jo silloin kun neitokainen viime viikolla kertoi suuntaavansa Cannesin elokuvajuhlille.

Tuolloin oli tiedossa, että hänen pitää ehdottomasti olla torstaina Los Angelesissa vastaamassa syytöksiin ehdonalaisensa määräysten rikkomisesta. Nyt selitykset eivät enää auta, sillä hän ei ilmaantunut antamaan selitystä. Jutun syyttäjä ilmoitti eilen vaativansa näyttelijälle vankilatuomiota ja jutun tuomari kertoi jo pari viikkoa sitten passittavansa Lindsayn vankilaan, ellei hän kuule tänään hyvää selitystä ehdonalaisen sääntöjen rikkomiselle. Lohania odottaa siis pidätysmääräys hänen palatessa kotiinsa.