Julkkistähti Lindsay Lohan maksoi ettei häntä pidätettäisi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka moniongelmainen amerikkalainen näyttelijätär Lindsay Lohan etsintäkuulutettiin eilen, koska hän ei ilmaantunut Los Angelesissa järjestettyyn oikeuden istuntoon. Tuomari kyllästyi julkkistähden poissaoloihin ja määräsi tämän pidätettäväksi ja takuusummaksi 100.000 dollaria.

Cannesin reissulleen ”passin varastamisen” takia jäänyt Lindsay Lohan oli määrä pidättää heti tavattaessa, mutta nyt häntä ei tulla ilmeisesti pidättämäänkään heti lentokentällä. Us Weekly -lehti nimittäin kertoi tänään, että Lohanin taustavoimat ovat maksaneet jo etukäteen tuomarin asettaman takuusumman. Näin ollen Lindsay Lohan voi odottaa oikeudenkäynnin jatkumista vapaana kotiin palattuaan.

Pidätyksen ehkäisemiseksi nyt maksettu takuusumma ei kuitenkaan poista Lohania siitä tukalasta tilanteesta, että syyttäjä vaatii hänelle ehdotonta vankeutta ehdonalaisen tuomionsa sääntöjen rikkomisesta. Oikeudenkäynti jatkuu maanantaina, joten siihen mennessä näyttelijättären olisi hyvä päästä takaisin Los Angelesiin. Lehden tietojen mukaan Lindsay olisi palaamassa kotiin perjantai-iltana.