18-vuotiaan viisukaunottaren alastonkuvat julki – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Euroviisut kisataan jälkeen tällä viikolla, ja tänäkin vuonna viisumaailma on saanut uuden skandaalin. Tällä kertaa ei kyse ole kuitenkaan perinteisistä plagiaattikohuista, vaan hieman toisenlaisesta kohupaljastuksesta.

Nyt julkisuuteen on nimittäin päätynyt kuvamateriaalia, jossa Saksan 18-vuotias viisuedustaja Lena Meyer-Landrut nähdään telmimässä rinnat paljaana ja ilmeisesti jopa kokonaan alastomana. Kuvat ovat peräisin videolta, jossa Lena nähdään hyppäämässä uima-altaaseen vielä tuntemattomaksi jääneen nuoren miehen kanssa.

Kyseessä ei ole kuitenkaan kotivideo, vaan kyse on televisio-ohjelmaa varten viime vuonna kuvatusta materiaalista, joka ei kuitenkaan koskaan päätynyt televisioruutuihin saakka. Lena itse kertoi DPA-uutistoimistolle, ettei häpeä videota koska se ei ole pornografista.

Verkkoon päätyneitä kuvia on esitelty jo muiden muassa RTL-televisiokanavalta, jonka lähetyksestä ikuistetut kuvakaappaukset päätyivät nopeasti internetiin. Niissä Lena nähdään myös suutelemassa nuorta miestä uima-altaassa. Katso kuvat esimerkiksi tästä ja tästä. Nakukuvista huolimatta Meyer-Landutia ja hänen Satellite-kappalettaan pidetään Saksan ensimmäisenä todellisena voittajasuosikkina vuosiin.