Näin törkeästi Espanjan viisuesitys pilattiin – katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään kisatuissa Euroviisuissa nähtiin jo lähetyksen alkuvaiheessa pieni välikohtaus, kun esiintymislavalle pääsi livahtamaan tunkeilija Espanjan esityksen aikana. Punapipoinen tunkeilija ryntäsi tanssijoiden keskelle ja mukaan koreografiaan.

Tunkeilija ehti olla lavalla noin kahdenkymmenen sekunnin ajan, ennen kuin turvamiehet saivat hätisteltyä hänet pois. Katso video tästä tai artikkelin yläpuolelta.

Turvamiehet saivat siis poistettua punaiseen hattuun sonnustautuneen liian innokkaan viisufanin lavalta, mutta välikohtaus aiheutti kuitenkin epävarmuutta Espanjan Algo Pequenito -kilpailukappaleen esitykseen. Kappaleen esittäminen ei siitä huolimatta kuitenkaan keskeytynyt. Siitä huolimatta Espanja sai esittää kilpailukappaleensa uudelleen.