Duudson-Jarpin temppu pieleen: ”Lopputuuletusten sijaan ambulanssiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjalaiset hurjapäät, Duudsonit, tekivät taannoin peräti kuuden miljoonan dollarin sopimuksen MTV-kanavan kanssa The Dudesons In America -nimisen kaksitoistaosaisen ohjelman tekemisestä. Ohjelman budjetti oli siis merkittävä, mutta isoja olivat temputkin.

Aina – tai oikeastaan aika usein – kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan suunnitelmien mukaan, sillä hurjapäät kärsivät kuvauksissa monenlaisista loukkaantumisista. Myös Jarppi kiidätettiin erään tempun jälkeen ambulanssilla sairaalaan.

– Neljäntenä kuvauspäivänä oliki mun vuoro loistaa kun hyppäsin maasturin, rekan perävaunun läpi. Alastulo iski selekään niinku metrinen halako ja tuntu niinku jotain jalakapalloa isompaa olis puoliväkisin tungettu hanurista sisään, lopputuuletusten sijaan mut nostettiin ulos autosta ambulanssiin ja pääryin yöksi sairaalaan, Jarppi kirjoitti ryhmän verkkosivuilla Extremeduudsonit.com.

– Röngen kuvat paljasti, että yks selkänikama oli painunu kasaan ja menettäny melkeen puolet korkeudestaan. Siitä alko tuskallisen hikinen taival kun kolome kuukautta piti pitää yltiö seksikästä koko selekä tukea. En tierä onko se vieläkään täysin kunnos, mutta ainaki oon etistäki lyhkääsempi.