Nikon tekorusketus meni pieleen – katso varoittava esimerkki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tuttu Niko Saarinen nähdään televisioruuduissa parhaimmillaan useita kertoja viikossa. Realityohjelman myötä tunnetuksi tullut nykyinen chat-juontaja on nähty ruuduissa myös keskimääräistä poikkeavamman värisenä.

Kyseessä oli Nikon yritys näyttää ruskettuneelta myös talvella, mutta projekti meni lopulta hieman metsään. Lopputulos muistutti nimittäin enemmän appelsiinia kuin rusketusta. Nyt BB-Niko on julkaissut viihdelehti Staran blogissaan kuvamateriaalia oranssista lopputuloksesta. Katso kuvat tästä.

– Kun ihmisen pakkomielle on näyttää ruskealta Kesät & Talvet, se touhu voi mennä joskus turhankin likaiseksi. Tässä muutama varoittava esimerkki, kuinka kauniit kasvot voi hetkessä pilata, Niko kirjoittaa Staran blogissaan.

– Mä en yleensä näytä kuvissa mun hampaita, koska inhoan niitä ja olisin valmis ottamaan vaikka tekohampaat jos sellaiset tarjottaisiin minulle ilmaiseksi.. Mutta nyt ne kuitenkin näytti yllättävän valkoisilta, koska olin panostanut kasvoihin oikein urakalla.