Sex And The City – Sinkkuelämää 2

Elokuvat · Stara.fi

Huippusuosittu televisiosarja Sinkkuelämää sai pari vuotta sitten laajennuksen elokuvaversioksi, joka niitti menestystä ympäri maailmaa. Suosion siivittämänä elokuva saa nyt jatkoa, kun kovasti odotettu Sex And The City 2 saa ensi-iltansa huomenna.

Tällä kertaa Carrie (Sarah Jessica Parker), Samantha (Kim Cattrall), Charlotte (Kristin Davis) ja Miranda (Cynthia Nixon) seikkailevat pääasiassa Abu Dhabissa. Siellä nelikko pääsee tutustumaan Arabiemiraattien mielenkiintoisiin lakeihin omakohtaisesti, joten luvassa on runsaasti kommelluksia ja ripaus romantiikkaakin tuttuun Sinkkuelämää-tyyliin.

Elokuva on selkeästi suunnattu lähinnä televisiosarjan faneille, sillä se ei pysyisi mitenkään koossa omana itsenäisenä elokuvanaan. Vanhentuneet ex-sinkut näyttävät yhtä elähtäneiltä kuin käsikirjoitus tuntuu. Nyt rakennettu juonikuvio on näin pitkään elokuvaan aivan liian köykäinen ja päälleliimattu.

Käsikirjoituksessa on kuitenkin otettu hyvin huomioon Arabiemiraattien länsimaista selkeästi poikkeavat lait ja säännöt, joiden takia hahmot joutuvat myös vaikeuksiin. Ehkäpä juuri siksi elokuva onkin kuvattu selvästi vapaamielisemmässä Marokossa. Mukana on muutamia hauskoja kohtauksia, mutta pääosin meno on kuin muotinäytöksessä, sillä tarinan puutteita yritetään paikata vaatteilla ja kengillä.

Genre: Romantiikka, draama, komediaOhjaus: Michael Patrick KingPääosissa: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, Jason Lewis, Mario Cantone, Willie GarsonEnsi-ilta: 2.6.2010Kesto: 2:28

Pisteet 3/5