Tätä laitetta Lindsay Lohan ei pääse pakoon! Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme seuranneet viime viikkoina kuinka näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on yrittänyt pysytellä vapaalla jalalla siitä huolimatta, että häntä odottaa todennäköisesti vankilatuomio ehdonalaisensa rikkomisesta. Vielä toistaiseksi hän saa kuitenkin odottaa oikeudenkäyntiä maksettuaan 100.000 dollarin takuut.

Täysin vapaalla Lindsay Lohan ei kuitenkaan saa olla, sillä hän joutuu kantamaan ympäri vuorokauden jalassaan SCRAM-seurantapantaa. Lisäksi hän ei saa juoda alkoholia tai käyttää huumeita ja hän joutuu ilmoittautumaan joka ilta ehdonalaisvalvojalle mahdollista huumetestiä varten.

Alkuun Lindsay piilotteli jalassaan kantamaansa seurantapantaa, mutta eilen TMZ-julkaisu sai haltuunsa kuvia, joissa vekotin nähdään julkkistähden jalassa. Kyseessä on hieman tupakka-askia suurempi laite, joka on kiinnitetty pannalla Lohanin vasemman nilkan yläpuolelle. Katso kuva tästä.