Jorge Garcian suuri suru – rakas lemmikki kuoli käsivarsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Lost-televisiosarja kohtasi äskettäin loppunsa Yhdysvalloissa ja pian myös Suomessa. Sarjan tähdille on tapahtunut tuotannon päättymisen jälkeen ikäviä asioita, kun esimerkiksi Naveen Andrews erosi naisystävästään yli kymmenen vuoden seurustelun jälkeen. Nyt huonoja uutisia kantautuu myös Jorge Garcian suunnalta.

Hurley roolia suosikkisarjassa esittänyt tähti on nimittäin menettänyt traagisesti lemmikkikoiransa. Lost-sarjan takia Havaijilla kuuden vuoden ajan asunut Garcia valmistautuu parhaillaan muuttamaan pois saarelta. Nyt hän joutuu palaamaan takaisin kotiinsa Los Angelesiin ilman chihuahua-koiraansa Nunua.

Nunu joutui kohtalokkaaseen onnettomuuteen jäätyään auton alle. Jorge Garcia kertoi tapauksesta Dispatches From The Island -nimisessä blogissaan. Hän totesi joutuvansa kertomaan faneilleen sydäntäsärkevän viestin rakkaan ystävän poismenosta. Koira jäi auton alle juuri kun se ja isäntä tekivät lähtöä lentokentälle. Jorge kertoi pienokaisen menehtyneen hänen käsivarsilleen. Nunusta tuli hyvin suosittu, koska näyttelijä kirjoitti siitä paljon blogissaan ja julkaisi myös runsaasti kuvia koirastaan.

Jorge Garcia Nunu