Tältä Lost-sarjan kuvauspaikat näyttävät nyt

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähdään pian suositun Lost-televisiosajan viimeinen jakso, kun sarjan viimeinen tuotantokausi päättyy. Kuuden vuoden ajan Havaijilla kuvattu suosikkisarja on pitänyt sarjan tähdet tiiviisti saarella koko tämän ajan. Nyt katsojat pääsevät viimein tutustumaan sarjan kuvauspaikkoihin.

Viikko ennen sarjan viimeisiä kuvauksia Lost-tähti Jorge Garcia esitteli The Times -lehden kuvausryhmälle kuvauspaikat, joille ei tavallisilla ihmisillä ole ollut vuosiin mitään asiaa. Hurleyn roolia sarjassa näyttelevä Garcia nähdään videolla tutuissa maisemissa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.

Rankkasateesta huolimatta hän vie katsojat muiden muassa paikkoihin, jossa Sunin ja Jinin tapasivat ja jonne hänen oma roolihahmonsa rakensi ensimmäisellä tuotantokaudella golf-kentän. Lisäksi videolla nähdään muiden muassa Ajira-lentokone, ”godzillan” jalanjälki, sarjassa kuolleiden hahmojen hautausmaa sekä Dharman ja rannan leirit.