Amerikkalaislehti: ”Kiira Korpi on seksikkäin stripparipoliisi!”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy lukuisia verkkojulkaisuja, jotka ovat rankanneet urheilukaunottaria ja urheilijoiden kauniita kumppaneita paremmuusjärjestykseen. Yksi niistä on amerikkalainen Bleacher Report, joka on nyt noteerannut suomalaiskaunottaren hieman negatiiviseen sävyyn.

Taannoisten Vancouverin talviolympialaisten aikaan monet kansainvälisetkin julkaisut nostivat suomalaiset Kiira Korven ja Laura Lepistön seksikkäimpien ja kauneimpien kisailijoiden joukkoon. Nyt Bleacher Report on vuorostaan listannut kymmenen kauneinta urheilijaa ”jotka ovat surkeita urheilussa”. Listan ykköseksi on valittu tenniskaunotar Anna Kournikova. Toisena on keihäänheittäjä Leryn Franco ja kolmantena kuviokellujat Bia ja Branca Feres.

Tälle listalle on otettu mukaan myös Kiira Korpi, joka on listalla yhdeksäntenä. Valinnan perusteluissa suositun verkkopalvelun pitäjä kertoo Kiiran kuitenkin vieneen hänen sydämensä erityisesti Vancouverissa nähdyllä kuumalla poliisiasullaan. Kiiran kerrotaan olleen seksikkäin jäällä koskaan nähty stripparipoliisi. Katso video tästä tai artikkelin yltä.