Facebook: ”Johanna Tukiaisella liian monta kaveria!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Itsemurhalla uhkaillut kohublondi Johanna Tukiainen joutui äskettäin viranomaisten haltuun, kun hänet otettiin kiinni neljän poliisin voimin Helsingin Elielin aukiolla. Julkkistähden tämän hetken olinpaikasta ei ole kuitenkaan varmaa tietoa.

Johanna Tukiainen on tuskaillut aiemmin moneen otteeseen yhteisöpalvelu Facebookin kanssa, sillä hänen profiilinsa on suljettu pariinkin otteeseen. Ainakin toinen tapaus johtui Tukiaisen mukaan liian suuresta ystävien määrästä. Nyt tilanne on jälleen sama, mutta profiilin sulkemisen sijaan uudet ystäväpyynnöt on nyt estetty palvelun toimesta.

Tällä ketkellä Johannalla on palvelussa yhteensä 1.513 kaveria, mikä näyttäisi olevan Facebookin raja. Uusille ystäväpyynnöille Facebook vastaa ”Valitettavasti tällä käyttäjällä on jo liian monta kaveria”. Määrä on kuitenkin hieman erikoinen siksi, että Tuksun kollega BB-Niko Saarisella on tälläkin hetkellä huimat 4.286 kaveria samassa palvelussa. Lähes samalla määrällä Tuksun profiili suljettiin viime syksynä.

Facebook sivuillani oli yli 4500 ystävää ja sivut yhtäkkiä vain hävisivät! Tosi törkeetä, niihin menee hirveästi aikaa ja vaivaa ja ihmiset luulevat, että olen edelleen siellä! Ei näytä kyseiset sivut kyllä kauhean hyvin toimivan! Tukiainen vuodatti tuolloin tuntemuksiaan.

Johanna Tukiainen Facebook