Amy Winehousen silikonit pursuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittipoppari Amy Winehouse on viettänyt jo puolen vuoden ajan todellista hiljaiseloa samalla kun hän on yrittänyt saada elämänsä järjestykseen. Tällä viikolla hänen kerrottiin löytäneen rinnalleen uuden miehen, jotan suunta vaikuttaa oikealta.

Taannoin arvokkaiden silikonirintojensa takia sairaalaan kiidätetty poptähti sai pitää 40.000 euron rintansa, mutta joutui uudelleen sairaalaan kaatumisen takia. Nyt Amy on jälleen vapaalla jalalla, ja nyt hänet on pitkästä aikaa kuvattu juhlimassa Lontoon yössä. Kuvien perusteella juomat myös maistuivat, sillä arvosilikonit eivät olleet pysyä tähden paidan sisällä. Katso kuvat tästä.

Kulissien takana Amy Winehouse työstää parhaillaan uutta musiikkia ja seuraavaa albumiaan yhdessä hovituottajansa Mark Ronsonin kanssa. Parin välit katkesivat pari vuotta sitten, kun Amy ei kyennyt päihdesekoiluiltaan tekemään tunnusmusiikkia James Bond -elokuvaan. Sittemmin välit ovat taas lämmenneet.