Kolmiodraama: Winehousen miehellä toinen tyttöystävä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on viettänyt jo kuukausia hiljaiseloa toipuessaan päihdekierteestään ja työstäessään pitkästä aikaa hiljalleen myös uutta musiikkia studiossa. Viime viikolla hänen kerrottiin löytäneen uuden miehen rinnalleen, mutta nyt tilanne on mutkistunut.

Winehousen miesystävä on elokuvaohjaaja Reg Traviss, joka ehti jo saada hyväksynnän myös Amy isältä. Nyt on kuitenkin selvinnyt, että Traviss on seurustellut burleski-tanssija Raven Isis Hltin kanssa jo kahden vuoden ajan ja että suhde ei ilmeisesti olekaan vielä päättynyt. Daily Mail -lehden mukaan Reg ja Raven seurustelevat edelleen, vaikka miehen kerrotaan tapailevan myös Winehousea.

Reg Traviss tapasi Amyn muutama viikko sitten Regin vanhempien omistamassa pubissa Lontoossa. Heidän kerrotaan tapailleen toisiaan tiiviisti siitä saakka. Nyt Raven on raivostunut miesystävänsä suhteesta ja syyttää Winehousea miehensä varastamisesta. Neitokaisen mukaan elokuvaohjaaja oli kertonut hänelle olevansa vain ystävä Amyn kanssa, mutta heidät on nähty yhdessä romanttisella illallisella suutelemassa ja halailemassa.