BB-Niko Saarinen: ”On aika kirjautua hoitoon!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähinnä chat-juontajana televisioruuduissa nähtävä Niko Saarinen, eli BB-Niko, kirjoittaa viihdelehti Staran blogissaan kuulumisistaan. Tällä kertaa Niko käsittelee bilettämistään, jota hän onkin harrastanut viime aikoina varsin ahkerasti.

– Olen turvautunut viimeiset kuukaudet bilettämiseen ja se ei missään nimessä ole tervettä. Jos ajattelee alkoholia aamuisin, iltaisin ja viikonloppuisin ei yksinkertaisesti ole järkeä elää ellei ole humalassa. On aika kirjautua hoitoon! Ja pystyn asiasta puhumaan ihan avoimesti, koska en näkisi minulla olevan vielä ongelmaa ..mutta haluan lopettaa touhun ennen kuin siitä tulee ongelma, Niko kirjoittaa.

Samalla Niko vihjaa myös mahdollisesta tulevasta kihlautumisestaan. Puolitoista vuotta seurustellut chat-juontaja suuntaa nimittäin ensi lauantaina lomalle Italiaan.

– En pistäisi pahitteeksi vaikka tulisin ulkomailta sormus sormessa, sillä haluan ehdottomasti kihlautua Roomassa missä vietämme muutaman vuorokauden.