Belinda Carlisle 30 vuotta huumekierteessa: ”Käytin joka päivä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina suurta menestystä poptähtenä saavuttanut laulaja Belinda Carlisle on nyt paljastanut eläneensä vuosikymmeniä todellisessa päihdehelvetissä. Tähän saakka hänen ongelmistaan ei ole juuri tietoja julkisuuteen tihkunut.

51-vuotias Belinda Carlisle on nyt paljastanut kulta-aikansa kulissien aikaisia tapahtumia Pop Eater -julkaisun haastattelussa, jossa hän kommentoi tulevan Lips Unsealed -elämäkertansa sisältöä. Siinä hän kertoo olleensa pahassa huumekierteessä peräti 30 vuoden ajan. Kierre päättyi vasta viisi vuotta sitten, jolloin hän pääsi viimein eroon aineista.

– En tiedä miksi minulla meni siihen niin pitkään. Olin aika pohjalla. Sitä ei enää tässä iässä voisi käyttää sellaisia määriä kokaiinia kuin minä tapasi käyttää. Muistan ajatelleeni miltä pojastani tuntuisi lukea että hänen äitinsä on löydetty yliannostukseen kuolleena hotellihuoneesta, Belinda Carlisle kertoi PopEater-julkaisulle.

– Olisi ollut hyvin surullista, mikäli tällä ei olisi ollut onnellista loppua. Olen oikeastaan iloinen, että kävin sen läpi ja olen todella todella onnellinen siitä missä tilanteessa olen nyt. Olin koukussa 30 vuotta, mutta sinä aikana olin yhdeksän kuukautta kuivilla koska olin raskaana. Onnistuin huijaamaan myös itseäni että olen kunnossa koska asuin Etelä-Ranskassa, elin jetset-elämää ja näytin hyvältä.