Britit haluavat seksikkäimmän naisen kämppikseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on jälleen toteutettu vuosittainen äänestys halutuimmasta kämppiksestä. Tänä vuonna voiton vei kirkkaasti saarivaltion lemmikkijulkkis, poptähti Cheryl Cole. Hän on voittanut parin viime vuoden aikana lukuisia muitakin vastaavia äänestyksiä.

Girls Aloud -yhtyeen jäsenenä alunperin tunnetuksi tullut ja sittemmin erittäin menestyksekästä soolouraa niin televisiossa kuin levylläkin tehnyt Cheryl Cole on ollut viime aikoina otsikoissa erityisesti avioeronsa merkeissä. Nyt hänen on kerrottu kuitenkin löytäneen kainaloonsa uuden miehen.

Gumtree.com -julkaisun äänestyksessä Cheryl Cole oli siis myös halutuin kämppäkaveri. Toiseksi halutuin kämppis oli Monty Python -tähti Michael Palin ja kolmanneksi halutuin julkkiskokki Jamie Oliver. Viiden halutuimman joukossa olivat myös koomikko Bill Bailey ja näyttelijä Angelina Jolie. Kymmenen joukossa olivat myös George Clooney, Eddie Izzard, Denzel Washington, Peter Andre ja Lady Gaga.