Cheryl Cole esitteli unelmavartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi lukuisia kertoja äänestetty brittilaulaja Cheryl Cole, tyttönimeltään Cheryl Tweedy, halusi päästä niin kuumeisesti yli avioerostaan että antoi äskettäin pois mieheltään saamat arvokorut vihkisormusta lukuunottamatta.

Jaossa oli muiden muassa kaulakoruja, rannekoruja ja korvarenkaita, jotka Cheryl antoi ystävilleen ja muiden muassa Joan-äidilleen. Nyt Cheryl on jälleen kuvattu upeassa kuosissa hänen saapuessaan julkkisjuhliin. Hän oli verhonnut upean vartalonsa harmaaseen tyköistuvaan minimekkoon. Katso kuvat tästä.

Viime aikoina Cheryl on yhdistetty romanttisessa mielessä pariinkin mieheen, sillä ensin häntä liehitteli The Black Eyed Peas -yhtyeen Will.i.am, mutta sen jälkeen Cherylin kerrottiin viettäneen öitään yhdessä tanssija Derek Houghin kanssa asunnollaan. Derek voitti äskettäin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun Yhdysvalloissa.