Ex-vaimo päätti näyttelijän kuolemasta: Tässä syy!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsitähti Gary Coleman menehtyi äskettäin aivoverenvuotoon sen jälkeen kun hän oli ilmeisesti kaatunut kotonaan. Kodin tapahtumat ovat edelleen hieman epäselviä, sillä näyttelijä ei itse kyennyt kertomaan tapahtumista.

Teho-osastolla koomassa ollut Coleman menehtyi sen jälkeen kun hänen hengityskoneensa sammutettiin ex-vaimon Shannon Pricen luvalla. Sairaalassa Price oli kertonut olevansa vaimo, mutta pian selvisi että pariskunta olikin eronnut salaa. Nyt ex-vaimo on selitellyt tilannetta ja kohtelokasta ratkaisuaan.

– Lääkärit kertoivat minulle, että hän voisi kuolla vaikka he leikkaisivat hänet. Hän voisi vuotaa kuoliaaksi leikkauksen aikana. Ja vaikka he olisivat ottaneet pois osan hänen aivoistaan, hän ei olisi enää ollut sama ihminen. Hänestä olisi tullut kuin Muhammad Ali. Tarkoitan, että hän oli mennyttä, Shannon Price kertoi TMZ-julkaisun haltuunsa saamalla videolla.

– En halua että ihmiset arvostelevat minua hoidon lopettamisesta liian aikaisin. Hän ei olisi kuitenkaan selviytynyt. Hänen sydämensä olisi antanut periksi. En halua ihmisten ajattelevan, että olen narttu ja että en välittänyt tarpeeksi.

Lisäksi Shannon Price otti kantaa kaatumisen syihin, jotka ovat edelleen epäselvät. Ex-vaimon mukaan hän oli asunnon alakerrassa ja Coleman yläkerrassa kaatumishetkellä. Hän kiisti työntäneensä Colemanin kumoon, vaikka kukaan ei ole häntä sellaisesta edes syyttänyt.