Huumeskandaali realitysarjan kuvauksissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin realitysarja erityisesti Yhdysvalloissa on ollut Jersey Shore. Sarjan henkilöt ovat usein aiheuttaneet kohua touhuillaan, mutta tällä kertaa kyse on hieman totuttua vakavammasta asiasta.

Radar Online nimittäin uutisoi, että sarjan kuvauksissa Miamissa on syntynyt huumeskandaali, kun yksi sarjan hahmoista on jäänyt kiinni kokaiinin käytöstä kesken kuvausten. Kaiken lisäksi huumeidenkäyttö oli sarjan muiden hahmojen tiedossa.

– Miami on merkittävä huumekaupunki ja kun realitysarjan julkkikset halusivat saaada aineita, ei se olllut vaikeaa. Huumeita saa kun vain pyytää. Sarjan tyypit ovat kuitenkin kokeneita ja he tietävät kuinka päästä eroon kameroista kun he niin haluavat, lähde kertoi julkaisulle.

Julkaisu oli saanut tietoonsa myös huumeskandaalin synnyttäneen henkilön nimen, mutta se ei kuitenkaan julkaissut nimeä. Sarjaa esittävä MTV ei ole ilmeisesti ollut tietoinen huumeidenkäytöstä. Ilmeisesti huumeita ei kuitenkaan käytetty talossa, jossa sarjan tähdet asuvat kuvausten aikana.