Paljasteltiin sitä rintoja ennenkin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyiseen viihdemaailmaan liittyvät olennaisena osana paparazzikuvat, joista osassa supertähdet toistensa jälkeen nähdään paljastavissa kuvissa tai joskus jopa alastomana. Moni pitää nakukuvia tuoreena trendinä, mutta se ei pidä lainkaan paikaansa.

Ehkä nakukuvien luonne on muuttunut valokuvaamisen ja viimeistään sen digitalisoitumisen myötä, mutta nakukuvista nautittiin kuitenkin lähes samalla tavalla jo vuosisatoja sitten. Tuolloin kuvien luominen kesti pidempään kuin sekunnin tuhannesosia, sillä kyse oli esimerkiksi maalauksista ja patsaista.

Nyt amerikkalainen viihdelehti on koonnut verkkosivuilleen kuvagallerian taiteessa nähdyistä ”vilautuksista”. Katso kuvat tästä. Mukana on myös monille tuttuja teoksia, joita on esillä esimerkiksi arvostetuissa museoissa ja kirkoissa.