Sinkkuelämää-leffan jatko-osa tyrmättiin – ei tällä menestyksellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suuren mediakohun saattelemana valkokankaille saapunut Sinkkuelämää-televisiosarjan toinen leffaversio Sex And The City 2 on menestynyt Suomessa todella hyvin ja täyttänyt elokuvateatterit ilta toisensa jälkeen. Yhdysvalloissa vastaanotto on kuitenkin ollut suuri pettymys.

Elokuva floppasi rapakon takana. Viime viikonloppuna Shrek-elokuvan kolmas osa veti enemmän kansaa teattereihin, ja lisäksi toinen Sinkkuelämää-leffa tavoitti vain noin puolet ensimmäisen osansa katsojista. Aiemmin huhuttiin myös kolmannesta leffasta, mutta projekti on ainakin toistaiseksi jäissä surkean menestyksen vuoksi. Sarjan tähti Sarah Jessica Parker toivoo, että hänen roolihahmoaan ei kuopattaisi.

– Toivon, että Carrie jatkaa elämäänsä. Toivon hänen jatkavan vaikka elokuva ei saisi jatkoa. Tunnen itseni siunatuksi kun olemme saaneet jakaa niin monta tarinaa näiden hahmojen kanssa, Parker kertoi Us Magazinelle.

Lehden saamien tietojen mukaan tuotantoyhtiö on jäädyttänyt ainakin toistaiseksi sarjan kolmannen osan tuotannon. Elokuva pysynee jäissä elleivät toisen leffan katsojaluvut nouse merkittävästi. Myös PopEater-julkaisu on uutisoinut, että elokuvaa ei tehdä tällaisella menestyksellä.