Tältä Helsinki Live! näytti ja tuntui – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Helsingissä järjestettiin massiivinen yksipäiväinen konserttitapahtuma Helsinki Live! Esiintymässä nähtiin maailmanluokan yhtyeitä ja konserttijärjestäjän mukaan paikalla juhli samanaikaisesti peräti 17 500 ihmistä.

Illan pääesiintyjänä nähtiin Guns N’ Roses -yhtyeen nykyinen kokoonpano alkuperäisen keulahahmonsa Axl Rosen johtamana. Illan muita esiintyjiä olivat Danko Jones, Michael Monroe, Skunk Anansie ja White Lies. Pääesiintyjä nousi lavalle 45 minuuttia myöhässä ja bändin esiintyminen päättyi näyttävään ilotulitukseen.

– Itse asiassa monikin paikalla ollut ihmetteli, miksei Käpylänn urheilupuistossa ole ruotsalaisen Kent-yhtyeen vuoden 2005 konsertin jälkeen järjestetty vastaavia tapahtumia, sillä paikka on sijainniltaan ja puitteiltaan mitä ihanteellisin rock-konsertteja ja -festivaaleja ajatellen, tapahtuman tiedotteessa kirjoitetaan.

Viihdelehti Staran Chaos Tube -blogisti Tiia Santavirta kertoo konsertin tunnelmat kuvineen. Lue juttu tästä ja tästä.