Tässä on Suomen kallein myynnissä oleva talo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinteistöalalla meno on alhaisen korkotason ansiosta kuumentunut viime aikoina toden teolla, ja varoittelut asuntojen hintakuplasta ovat lisääntyneet samalla huomattavasti. Erityisen paljon ovat nousseet yksiöiden hinnat.

Hieman toisenlaisessa hintaluokassa painiskelee kuitenkin formulatähti Kimi Räikkösen ökytalo, joka sijaitsee Helsingin Kaskisaaressa. Lokakuussa 2008 myyntiin tulleen talon pyyntihinta oli alunperin 12 miljoonaa euroa. Talo ei mennyt kaupaksi, joten hinnan alentamisen sijaan Räikkönen nosti hintaa 2,5 miljoonalla eurolla.

Asunto on edelleen myynnissä ja siten myös Suomen kallein myynnissä oleva yksityisasunto. Kahdeksan huoneen ja 526 asuinneliön kokoisen talon pyyntihinta on 14,5 miljoonaa euroa. Katso myynti-ilmoitus tästä.