Chisu sai kultaa ja platinaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu kotimainen poptähti Chisu on jälleen saanut menestyksensä merkiksi jalometallia seinälleen. Hän esiintyi perjantaina toistamiseen Helsingin Tavastialla ja keikka oli loppuunmyyty.

Keikalla Chisu sai Asko Kalloselta kultalevyn ensimmäisestä albumistaan Alkovi ja platinaa toisesta albumistaan Vapaa ja yksin. Jälkimmäinen on pysytellyt Suomen virallisella listalla jo 22 viikkoa ja tällä hetkellä sijoitus on 16.

Popneitokainen oli luonnollisesti hyvin innoissaan tunnustuksista ja kiitteli sitä, että niin monet ihmiset ovat löytäneet hänen musiikkinsa. Kevään ja kesän aikana Chisu nähdään keikoilla ympäri Suomea. Kiertue tulee jatkumaan aina marraskuulle 2010 saakka. Seuraavan kerran Chisu nousee lavalle perjantaina Kouvolan Tykkimäessä.

Chisu kultaa ja platinaa