Danko Jones ja Apocalyptica Ankkarockiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ankkarockin ohjelmiston uusimmat kiinnitykset ovat punkia, metallia ja hardrockia yhdistelevä kanadalainen Danko Jones, elokuussa uuden levyn julkaiseva ja harvakseltaan kotimaassaan keikkaileva selloheavy-yhtye Apocalyptica sekä 80-lukuvaikutteista glamrockia soittava Reckless Love.

Kanadalainen Danko Jones on jo vuosia kuulunut suomalaisten kesäfestivaalien toivottuihin esiintyjiin. Juuri viidennen albuminsa Below The Belt julkaissut kanadalaistrio kiertää tulevana kesänä Eurooppaa esimerkiksi Ozzy Osbournen ja Guns N’ Rosesin seurassa sekä esiintyy lukuisilla maanosan suurimmista rockfestivaaleista.

Danko Jones ja Apocalyptica esiintyvät Ankkarockissa lauantaina, Reckless Love sunnuntaina. Ankkarock järjestetään Vantaan Korsossa 14. – 15.8.2010.