Good Charlotte konsertoimaan Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu amerikkalainen rock-yhtye Good Charlotte saapuu konsertoimaan Suomeen heinäkuussa osana Euroopan kiertuettaan. Bändi esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 22. heinäkuuta.

Vuonna 1996 Marylandissa perustetun Good Charlotten maailmanlaajuinen läpimurto tapahtui toisella albumilla The Young And The Hopeless, joka sisälsi menestyksiksi nousseet kappaleet Lifestyles Of The Rich And The Famous, Girls & Boys, The Anthem ja Hold On. Levy myi triplaplatinaa Yhdysvalloissa ja valloitti listoja ympäri maailmaa. Vuonna 2004 julkaistun kolmannen levyn Chronicles Of Life And Death menestystä puolestaan siivitti Suomenkin radioissa paljon soittoa saanut I Just Wanna Live.

Good Charlotten neljäs levy Good Morning Revival nousi vuonna 2007 kärkikymmenikköön peräti 13 maassa ja poiki hitit Keep Your Hands Off My Girl, The River ja Dance Floor Anthem (I Don’t Wanna Be In Love). Yhtyeen viides studioalbumi oli jo valmis, kunnes bändi päätti alkuvuodesta palata studioon nauhoittamaan levyn kappaleet uusiksi luottotuottajansa Don Gilmoren kanssa. Uuden levyn julkaisua on kaavailtu alkuvuoteen 2011.

Useita palkintoja voittaneen Good Charlotten muodostavat identtiset kaksoisveljekset Benji ja Joel Madden sekä Billy Martin, Paul Thomas ja Dean Butterworth. Bändi kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja ja aloittaa Euroopan-kiertueensa heinäkuussa.