Hayden Panettiere Hello Kitty -bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heroes-televisiosarjasta tutuksi tullut Hayden Panettiere muutti viime kuussa tyyliään. Ukrainalaisen nyrkkeilymestari Wladimir Klitschkon kanssa nykyisin seurusteleva kaunotar leikkautti nimittäin upeat vaaleat kutrinsa.

Nyt Hayden Panettiere on bongattu viettämässä aurinkoista vapaapäivää rantatunnelmissa Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Nuori kaunotar nautti olostaan paparazzeista huolimatta ja jopa vilkutteli häntä ikuistaneille kuvaajille. Hayden saakin olla tyytyväinen, sillä hän on nykyisin huippukunnossa, joten bikinivartaloa kelpaa myös esitellä. Katso kuvat tästä.

Kyseessä oli jo toinen muodonmuutos lyhyen ajan sisällä, sillä vain viikkoja aikaisemmin Hayden palasi takaisin blondilookiin muutaman kuukauden brunette-kauden jälkeen. Taannoin hän kertoi Us Magazinen haastattelussa inhoavansa sitä, että häntä kutsutaan söpöksi.