Realitykomistus pidätettiin naisen pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lakkautetusta The Hills -realityohjelmasta tuttu Jason Wahler on joutunut jälleen ongelmiin virkavallan kanssa. Hänet pidätettiin tällä kertaa Hollywoodissa järjestetyissä bileissä epäiltynä naisen pahoinpitelystä.

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä poliisi sai kutsun juhliin sen jälkeen, kun nainen väitti realityjulkkiksen lyöneen häntä sanaharkan tiimellyksessä, TMZ uutisoi. Jason Wahler pidätettiin paikan päällä ja kuljetettiin yöksi putkaan. Häntä epäillään pahoinpitelystä. Naisen henkilöllisyyttä ei kerrottu.

23-vuotias Jason Wahler on samasta sarjasta tutun Lauren Conradin entinen poikaystävä. Wahlerin on määrä osallistua tulevalla tuotantokaudella myös Celebrity Rehab -realityohjelmaan. Hän on ollut tekemisissä poliisin kanssa useita kertoja aiemminkin. Tämän vuoden maaliskuussa Wahler tuomittiin rattijuopumuksesta vankilaan, josta hän pääsi kuitenkin vapaaksi vain kahden päivän jälkeen. Viikkoa aiemmin hänet pidätettiin Meksikossa baaritappelusta ja viime vuonna Seattlessa niin ikään tappelusta. Hän oli vankilassa myös vuonna 2007 pahoinpitelystä.