Jwoww punaisella matolla silmänruokaa vai muotimoka?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutun Jersey Shore -realityohjelman toisen tuotantokauden kuvaukset ovat edelleen käynnissä Miamissa ja tällä hetkellä vieläpä poliisien tiiviissä valvonnassa. Sarjan kaksi keskeisintä naishahmoa ovat olleet tiiviisti otsikoissa sarjan miesten jäädessä selvästi taka-alalle.

Sarjan naistähti Jwoww on ikuistettu kevään aikana useita kertoja Miami Beachin rannoilla toinen toistaan näyttävämmissä bikineissä. Viikonloppuna hän osallistui MTV Movie Awards -tapahtumaan varsin kesäisessä ja paljastavassa asussa, joka leimattiin heti muotimokaksi. Siitä voidaan kuitenkin olla montaa mieltä. Katso kuva tästä.

Jwoww, oikealta nimeltään Jenni Farley, hakee parhaillaan lempinimelleen tavaramerkkiä Yhdysvalloissa. Hän haluaa suojata nimensä viihdepalvelujen ja televisio-ohjelmien saralla tarkoituksena kasvattaa Jwoww-nimen ympärille bisnestä. Tavaramerkkihakemuksen myötä selvisi myös Jennin lempinimen oikea kirjoitusasu, joka on Jwoww.