Lindsay Lohan alusvaatteisillaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on ollut viime aikoina tiiviisti otsikoissa mahdollisen vankeustuomionsa merkeissä, kun hänen epäillään rikkoneen rattijuopumuksesta vuonna 2007 saamansa ehdonalaisen sääntöjä. Nyt neitokainen on päässyt pitkästä aikaa töihin.

Päihdesekoilut veivät pari vuotta sitten Lindsayn roolit ja siitä saakka hän on ollut todellinen Hollywood-hylkiö. Nyt Lohan on kuitenkin saanut parikin roolia ja joukon muita töitä. Viikonloppuna hänet nähtiin heilumassa uimarannalla pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena puisen jousipyssyn kanssa. Katso kuvat tästä. Kuvista voidaan huomata myös julkkistähden hieman pyöristynyt ulkomuoto.

Kyseessä oli kuitenkin jonkinlainen kuvaussessio, joten ainakin hän pääsi viimein töihin. Lindsayn toisessa niljassa on edelleen sähköinen seurantapanta, joten se jouduttiin peittämään kengillä kuvausten alkaessa. Lisäksi Lindsaylla on ehdoton päihdekielto ja hän joutui viime viikolla hakemaan kirjallisen luvan voidakseen käyttää kipulääkkeitä viisaudenhampaansa poiston jälkeen.