Lindsay Lohanin etumus käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-laulaja Lindsay Lohan on näyttäytynyt jälleen julkkisjuhlissa, kun hän osallistui eilen MTV Movie Awards -palkintogaalaan lukuisten muiden superjulkkisten kanssa. Ehdonalaisessa ja tiukassa valvonnassa oleva neitokainen nähtiin varsin tyylikkäänä.

Lindsay Lohan saapui tapahtuman punaiselle matolle näyttävässä hopeanhohtoisessa asussa, joka oli kuin yhdistelmä iltapukua ja housuasua. Asun etumus oli keskimääräistä antavampaa mallia ja paljasti pintaa lähes napaan saakka. Katso kuvat tästä.

Lisäksi hänellä on edelleen toisessa nilkassaan sähköinen seurantapanta, joka oli saatu tälläkin kertaa nerokkaasti piilotettua ylipitkillä lahkeilla. Julkkisjuhlissa Lohanin täytyi olla kuivin suin, sillä oikeuden määräyksellä hän ei saa juoda lainkaan alkoholia tai käyttää mitään muitakaan päihteitä.