Miljonäärinäyttelijä tuomitaan tänään vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Charlie Sheen nousi viime jouluna otsikoihin sen jälkeen kun hänet pidätettiin Aspenissa vaimonsa pahoinpitelystä epäiltynä. Tapauksen oikeudenkäynti alkaa tänään Yhdysvalloissa. Ennakkotietojen mukaan Sheenin uskotaan tunnustavan tekonsa.

CNN-julkaisun saamien tietojen mukaan tarkoituksena on saada syyttäjän kanssa aikaan sopimus, jossa rangaistukseksi määrättäisiin 30 päivän ehdoton vankeustuomio, jonka aikana Sheen saisi käydä päivisin töissä teatterissa. Lisäksi näyttelijä olisi kuukausien ajan yhteiskuntapalvelussa samaisessa Aspenissa sjaitsevassa teatterissa.

Tiedot ovat peräisin teatterin johtajalta Paige Pricelta, joka lupasi löytää vuodesta 1974 saakka näytelleelle supertähdelle tämän kykyjä vastaavia tehtäviä. Teatteri esittää kesän aikana esimerkiksi Kolme pientä porsasta -näytelmää. Syyttäjä Arnold Mordkin ei kuitenkaan vielä vahvistanut tietoja.