Pettäjäfutari deittailee ex-vaimo Cheryl Colen kaksoisolentoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Cheryl Cole on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa muiden muassa siksi, että hän hakee parhaillaan avioeroa miehestään Ashley Colesta tämän jäätyä kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa. Nyt Ashey on löytänyt kainaloonsa uuden naisen.

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja Britanniassa äänestetty Cheryl Cole oli ilmeisesti Ashleylle unelmien nainen, sillä hänen uusi naisystävänsä, 23-vuotias Sarah Purnell, on brittilehtien mukaan kuin Cherylin kaksoisolento. Neitokaisen ammatti on kuitenkin hieman toinen, sillä uusi naisystävä toimii työkseen stripparina.

Metro-lehden mukaan jalkapallotähti ja Purnell tapasivat toisensa Lontoon Notting Hillin alueella sijaitsevassa strippiklubissa muutama viikko sitten, ja he ovat sittemmin olleet päivittäin yhteydessä toisiinsa ja tapailleetkin usein. Torstaina Ashley lensi Etelä-Afrikkaan jalkapallon MM-kilpailuihin ja neitokainen vietti naapureiden mukaan edellisen yön Ashleyn kotona, News of the World kertoi. Lisäväriä tilanteeseen tuo se, että Sarah aikoo mukaan seuraavaan X Factor -kilpailuun, jossa Cheryl on puolestaan tuomarina.