Rihannan uusi kuuma tyyli – punatukka ja paljasta pintaa!

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu r&b-tähti Rihanna oli äskettäin otsikoissa poseeratessaan uudella Rockstar 101 -musiikkivideollaan nakuna, pelkät ketjut yllään. Nyt neitokainen on esitellyt tuoreimman hiustyylinsä Espanjassa.

Viime viikolla Rihanna rentoutui Israelissa, jossa hänet kuvattiin lekottelemassa uima-altaalla. Viikonloppuna supertähti kuvattiin Kreikassa, jossa hän vietti vauhdikasta vapaapäiväänsä beach volleyn parissa bikineissä. Nyt supertähti on kuvattu konsertissaan Madridissa uudessa hiustyylissä, joka oli kirkkaanpunainen. Katso kuvat tästä ja tästä.

Rihannan Euroopan turnee Last Girl On Earth Tour on sujunut viime viikkoina hyvin, vaikka kiertueen alku olikin kivinen. Hänet jouduttiin nimittäin kiidättämään Sveitsissä sairaalaan kylkiluun murtuman takia.