Cheryl Cole kiihkeissä tunnelmissa uuden rakkaan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole erosi äskettäin pettäjämiehestään Ashey Colesta ja sittemmin hänen kerrotaan löytäneen vierelleen uuden miehen, ammattitanssija Derek Houghin, joka voitti äskettäin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun Yhdysvaltojen version.

Nyt parin lämpimät välit ovat saaneet vahvistusta, kun Cheryl Cole oli eilen esiintymässä Lontoon Wembleyn stadionilla järjestetyssä Capital FM Summertime Ball -konserttitapahtumassa. Hänen kanssaan lavalla nähtiin nimittäin myös Derek Hough. Katso kuvat tästä.

Huhuttu pariskunta tanssi lavalla totuttua intiimimmin ja oli ilmeistä, että heidän välillään on jotain ammatillista yhteistyötä enemmän. Kiihkeän esityksen jälkeen entistä harvempi uskoo parin selityksiä siitä että he olisivat vain ystäviä. Viimeisen kappaleen jälkeen pari käveli pois lavalta käsi kädessä. Show alkoi Fight For your Love -kappaleella jota seurasi cover-versio Robin S:n 90-luvun garage-klassikosta Show Me Love.